Anti slip tegel

Hoge kwaliteit anti slip tegel tegen de laagste prijs

anti slip tegelBent u op zoek naar een betaalbare anti slip tegel van goede kwaliteit? Dan bent u hier aan het juiste adres. Een anti slip tegel is eigenlijk onmisbaar in elk huis. Is het u wel eens overkomen dat u bijna uitgleed door een gladde vloer? In de winter kan een vloer soms verraderlijk glad zijn door de temperaturen. Of is er water gemorst op de vloer, waardoor deze spekglad is geworden? Dan zijn valpartijen helaas vaak het gevolg. Met behulp van een anti slip tegel is dat verleden tijd. Een anti slip tegel zorgt er voor dat u meer grip krijgt als u ergens loopt. Doordat deze tegels een speciale structuur hebben, glijdt u niet zo snel meer uit. Ook als deze tegels per ongeluk nat worden, zullen ze u nog meer grip bieden dan normale tegels. Wilt u ook meer veiligheid hebben in uw huis? Bekijk dan de diverse soorten anti slip tegels. Ze zijn beschikbaar in verschillende lengtes en breedtes. Zo kunt u de tegel uitkiezen die het beste bij uw interieur past. We raden u met name aan om een anti slip tegel te laten leggen in vochtige ruimtes. In de badkamer is de vloer vaak nat, waardoor het heel glad kan worden. Tegels zijn erg hard, waardoor u zich lelijk kunt bezeren. Gevaarlijke situaties zijn verleden tijd met onze anti slip tegel. Bent u benieuwd hoe deze eruit ziet? Dan nodigen we u van harte uit om langs te komen in onze showroom. Deze is te vinden in het Brabantse Dussen. Wij zijn op afspraak open, dus u kunt ook ‘s avonds langskomen of in het weekend.

Voordelen van een anti slip tegel

Een anti slip tegel biedt vele voordelen ten opzichte van normale tegels. Allereerst bieden ze u veel meer grip. Dit heeft tot gevolg dat u niet meer zult uitglijden. Daarnaast geeft de tegel u ook extra comfort, omdat u er stevig op zult staan. In ons assortiment vindt u diverse soorten anti slip tegels, zodat er altijd een passende anti slip tegel is die bij uw huis past. Mocht u het lastig vinden om een keuze te maken, kunnen we u altijd voorzien van advies. Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke tegel het best voor welke kamer gekozen kan worden. Bent u benieuwd geworden naar de verschillende tegels? Op onze website staan al een aantal verschillende tegels. Wilt u ze liever in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom.

​Interesse in een anti slip tegel

Als u op zoek bent naar een anti slip tegel, bent u bij ons aan het juiste aders. Wij leveren anti slip tegels van hoge kwaliteit tegen de laagste prijzen. Doordat wij groots inkopen, weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. Daarnaast kunt u de tegels ook door ons laten leveren in Nederland en Belgie. Vraag een van onze medewerkers naar alle voorwaarden van de levering. Ook kunt u meteen lijm en voegsel bestellen, zodat u meteen aan de slag kunt met uw nieuwe vloer.