Anti slip vloeren

Anti slip vloeren tegen betaalbare prijzen

anti slip vloeren​Op zoek naar anti slip vloeren? Een tegelvloer kan heel glad zijn, waardoor er ongelukken kunnen gebeuren. De anti slip vloeren van Venthome helpen u om dit te voorkomen. Anti slip vloeren worden veel toegepast in de horeca en in ziekenhuizen, maar ook in badkamers en sanitaire ruimtes in woningen. Anti slip vloeren verhogen de veiligheid op de werkvloer of in uw woning. Bij Venthome bieden we u een uitgebreid aanbod in anti slip vloeren van hoge kwaliteit. 

De anti slip vloeren van Venthome

Bij Venthome vindt u stijlvolle en duurzame tegels, die ook heel goed in een woning kunnen worden toegepast. De tegels van een anti slip vloer hebben een speciaal profiel, waardoor u meer grip heeft. De tegels zijn hierdoor ook heel geschikt om te gebruiken in een badkamer of andere sanitaire ruimte. Bent u benieuwd naar de anti slip vloeren van Venthome? U kunt het complete aanbod tegels vinden op onze website. Vindt u het lastig om op basis van afbeeldingen een keuze te maken? Bestel dan een gratis proeftegel. Zo weet u zeker dat u de gewenste kleur tegel bestelt! Wilt u graag zelf de tegels zien voordat u een bestelling plaatst? Ook dat is geen probleem bij Venthome! U kunt het aanbod tegels komen bekijken in onze showroom, die u kunt vinden in Dussen. U bent er van harte welkom! Wilt u langskomen, neem dan telefonisch contact met ons op. We helpen u graag bij het maken van een keuze voor een anti slip vloer.

Alle anti slip vloeren snel bezorgd

Bij Venthome hebben we een grote voorraad. Op die manier kunnen we uw bestelling altijd snel leveren, waardoor u nooit lang hoeft te wachten op uw nieuwe vloer. Tegellijm en voegsel worden direct meegeleverd, zodat uw nieuwe vloer direct gelegd kan worden. Bij Venthome bieden we anti slip vloeren aan van hoge kwaliteit voor een hele scherpe prijs. We kopen direct in bij de importeur, waardoor er geen sprake is van tussenliggende partijen. Op die manier kunnen wij onze prijzen laag houden en betaalt u dus nooit teveel!

Venthome levert zowel aan bedrijven als aan particulieren. Zo kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een veilige anti slip vloer voor in uw professionele keuken, maar ook als u graag een anti slip vloer wilt plaatsen in uw badkamer. We bieden een uitgebreid assortiment tegels die geschikt zijn voor veel verschillende soorten ruimtes. Vraag een gratis proeftegel aan of kom langs in de showroom en laat u verrassen door de vloeren van Venthome!