Antislip tegel

Antislip tegel bestellen

antislip tegelOp zoek naar een antislip tegel? ​Heeft u een eigen restaurant en is er onlangs iemand uitgegleden in keuken? Dan is een vloer van antislip tegels de oplossing voor u. Een antislip tegel zorgt ervoor dat de vloer stroef is en er nooit meer iemand kan uitglijden. Ideaal voor in de keuken van een restaurant, ziekenhuis, badkamer en overig sanitair.

Antislip tegel van Venthome

Venthome heeft een ruim aanbod aan antislip tegels in haar assortiment. U heeft de keus uit tegels met verschillende structuren en in verschillende kleuren. Zo is er altijd een ​antislip tegel die aansluit bij uw wensen en persoonlijke smaak. Op onze website vindt u een overzicht met alle tegels uit ons assortiment. Wilt u liever de tegels in het echt bekijken voordat u een keuze maakt? Dat is ook mogelijk. Wij hebben namelijk een showroom met alle tegels. Neem voor een bezoek aan onze showroom contact met ons op. Daarnaast is het ook mogelijk om een proeftegel te bestellen. Zo kunt u bekijken of de antislip tegel bij de inrichting past of dat een andere kleur wellicht toch mooier is.

Goedkope antislip tegel bestellen

​De antislip tegels van Venthome vindt u nergens goedkoper. Wij bieden onze tegels aan tegen de scherpste prijs. Kijk op onze website voor onze aanbiedingen. Er is altijd een tegel die met korting wordt aangeboden! Wij kunnen onze tegels tegen een betaalbare prijs aanbieden, omdat wij ze direct inkopen via de importeur. Voor een betaalbare vloer met antislip tegels moet u dus bij Venthome zijn!

Levering van alle antislip tegels

​Wij hebben een grote voorraad aan tegels. Daardoor kunnen we alles direct en snel leveren. Zo kunt u zo snel mogelijk uw nieuwe vloer leggen. Daarnaast leveren wij de tegels in Nederland én België. Als u voor meer dan 20 of 40 vierkante meter aan tegels besteld leveren wij de tegels gratis aan huis. Tevens is het mogelijk om direct tegellijm en voegsel mee te leveren. Zo kunt u meteen aan de slag. U kunt er ook voor kiezen om de tegels bij ons af te halen. Als wij de tegels op voorraad hebben, kunt u ze al binnen drie werkdagen ophalen!

Contact opnemen?

​Heeft u vragen over de tegels van Venthome of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook voor het bestellen van tegels kunt u telefonisch contact met ons opnemen.