Antislip vloer

Antislip vloer: uw antislipvloer nergens goedkoper!

antislipvloer​​Op zoek naar een antislip vloer? Bent u op zoek naar een veilige vloer, die de kans op valpartijen minimaliseert? Kies dan voor een antislip vloer van Venthome. De antislip vloeren van Venthome zorgen voor extra grip, waardoor een veilige werk- of woonomgeving ontstaat. Doordat de tegels van een antilslip vloer een speciaal profiel hebben is de kans dat u uitglijdt of valt veel kleiner dan bij een normale vloer. Venthome biedt een uitgebreid assortiment antislip vloeren. Onze vloeren zijn van hoge kwaliteit. De antislip vloeren van Venthome worden veel toegepast in ziekenhuizen en de horeca maar ook in badkamers en andere sanitaire ruimtes in een woning. 

Een antislip vloer van Venthome

Bij Venthome vindt u veel verschillende antislip vloeren. De tegels die u in ons assortiment kunt vinden zien er niet anders uit dan gewone tegels. We bieden stijlvolle, duurzame tegels die ook heel goed in een woning kunnen worden toegepast. Op onze website kunt u ons volledige assortiment vinden. Twijfelt u nog over de juiste kleur? Vraag dan gratis een proeftegel aan! Of kom zelf ons assortiment tegels bekijken in onze showroom in Dussen. Als u onze showroom wilt bezoeken, neem dan telefonisch contact op. We helpen u graag bij het vinden van de gewenste antislip vloer!

Een antislip vloer bestellen

Als u een antislip vloer bestelt bij Venthome, dan heeft u uw bestelling altijd snel in huis. We hebben bij Venthome namelijk een grote voorraad. Zo hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten! De antislip vloeren van Venthome zijn heel scherp geprijsd. We kunnen u kwalitatief hoogwaardige vloeren bieden voor een lage prijs, omdat we direct bij de importeur inkopen. Er zitten geen tussenliggende partijen tussen, waardoor we de prijs laag kunnen houden!

Venthome is hét adres voor zowel bedrijven als particulieren die op zoek zijn naar een vloer die bijdraagt aan een veilige woon- of werkomgeving. De vloeren van Venthome zijn stijlvol, sterk en duurzaam. U kunt altijd rekenen op onze snelle bezorgservice, kwaliteit en lage prijzen. Bent u benieuwd naar onze tegels? Of wilt u graag weten welke soort antislip vloer het meest geschikt is voor uw woning of professionele keuken? Neem dan contact met ons op en kom langs in onze showroom in Dussen. Of bekijk het assortiment op onze website en vraag een gratis proeftegel aan. We helpen u bij Venthome graag bij het vinden van de juiste antislip vloer. Wilt u ook graag een veilige vloer die lang meegaat? Kies dan voor een vloer van Venthome!