Antislip vloeren

Hoge kwaliteit antislip vloeren tegen betaalbare prijzen

antislip vloerenOp zoek naar antislip vloeren? Een tegelvloer kan soms verradelijk glad zijn. Glijdt u uit op een tegelvloer dan kunt u vervelend terechtkomen. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor een antislip vloer. De tegels van antislip vloeren hebben een speciaal profiel, waardoor u meer grip heeft en dus niet snel zult vallen. De tegels zijn hierdoor heel geschikt voor toepassingen in bijvoorbeeld de horeca of ziekenhuizen. Maar ook in huis zorgen de tegels voor grip en veiligheid. 

Hoe zien onze antislip vloeren er uit?

De antislip vloeren van Venthome zijn van hoge kwaliteit. We bieden u een ruime keuze in tegels, zodat u altijd een passende antislip vloer bij ons kunt vinden. De tegels, die zijn voorzien van profiel, zien er niet anders uit dan gewone tegels. We bieden u veel stijlvolle tegels die u ook heel goed in een woning kunt toepassen. 

Het assortiment tegels van Venthome vindt u op onze website. Hier kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft om een keuze te kunnen maken. Wilt u toch graag de tegels in het echt zien voor u een bestelling plaatst? Dat is bij Venthome geen enkel probleem. U kunt gratis een proeftegel bestellen om te kijken of een tegel de gewenste kleur heeft. Ook laten we de verschillende soorten tegels en antislip vloeren graag aan u zien. We nodigen u dan ook van harte uit om langs te komen in Dussen, waar onze showroom te vinden is. Wilt u onze showroom bezoeken, neem dan telefonisch contact met ons op. We helpen u graag bij het maken van uw keuze!

De antislip vloeren van Venthome

Onze antislip vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit. Toch kunnen we onze prijzen laag houden. We kopen bij Venthome namelijk direct in bij de importeur. Omdat er geen sprake is van tussenliggende partijen kunnen we u antislip vloeren tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Zo kunt u op een voordelige manier een antislip vloer aanschaffen die sterk en duurzaam is. U vindt de antislip vloeren van Venthome nergens goedkoper!

Bij Venthome hebben we een grote voorraad tegels. Op die manier kunnen we uw bestelling altijd snel leveren. Venthome levert aan consumenten en bedrijven. Of u nu op zoek bent naar een veilige vloer voor in uw professionele keuken of dat u op zoek bent naar een nieuwe, veilige tegelvloer in uw badkamer, u kunt altijd rekenen op de service, kwaliteit en lage prijzen van Venthome!