Tegelhandel Vlijmen

Tegelhandel Vlijmen nodig?

tegelhandel vlijmenBent u op zoek naar een tegelhandel Vlijmen? Zoekt u antisliptegels voor uw badkamer, voor uw horeca gelegenheid of bent u op zoek naar tegels voor uw badkamer of keuken? Dan bent u bij Venthome uit Dussen aan het juiste adres! In de afgelopen jaren zijn wij een begrip geworden in de regio en ver daarbuiten. In onze showroom in Dussen verkopen wij verschillende soorten vloer- en wandtegels in allerlei soorten en maten. Venthome levert zijn producten in Nederland en in België. Als u op zoek bent naar een tegelhandel Vlijmen bent u bij ons op het juiste adres, wij leveren ook buiten de gemeente Altena. 

Venthome – tegelhandel Vlijmen

Op zoek naar een tegelhandel Vlijmen? Venthome is gevestigd in het mooie dorpje Dussen. In de afgelopen jaren hebben wij ons werkgebied steeds verder uitgebreid. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar mooie tegels voor uw badkamer en toilet. Ook voor tegels voor ziekenhuizen en voor in horeca gelegenheden bent u ook bij ons aan het juiste adres. Al onze tegels in ons assortiment zijn geschikt voor meerdere toepassingen. Onze antisliptegels zijn voorzien van een antislipwaarde. Bent u op zoek naar een tegelhandel Vlijmen? Venthome is voor u hét bedrijf die u kan voorzien van prachtige vloer- en wand tegels. 

Tegels bestellen bij tegelhandel Vlijmen

Op onze website vindt u een breed en divers overzicht van onze aangeboden vloer- en wandtegels. Wij bieden u verschillende soorten kleuren en verschillende structuren van tegels aan. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u eerst uw gewenste tegels wilt bekijken in onze showroom. Onze showroom is alleen op afspraak open. Wij willen u vriendelijk vragen om telefonisch een afspraak met ons te maken. Indien gewenst kunnen wij u een voorraad tegel opsturen. Zo kunt u thuis of in uw bedrijf bekijken of de tegel bij uw interieur past. 

Nergens goedkoper! 

Bij Venthome vindt u nergens tegels zo goedkoop! Wij bieden u een ruim assortiment aan van verschillende soorten en maten tegels. U kunt bij ons gratis een proeftegel bestellen om te kijken of u het wat vindt voor in uw woning of op uw werkplek. Wij hebben een grote voorraad. Hierdoor zijn alle tegels direct en snel leverbaar. Venthome levert aan zowel consumenten als aan bedrijven. Wij staan bekend als de goedkoopste tegelhandel uit het Land van Heusden en Altena. Venthome heeft een groot assortiment van vloertegels en wandtegels voor verschillende doeleinden! Voor het vinden van een tegelhandel Vlijmen bent u bij Venthome aan het juiste adres.