Tegelhandel Waalwijk

tegelhandel waalwijkBent u op zoek naar een tegelhandel Waalwijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bent u op zoek naar nieuwe antisliptegels voor in uw badkamer of voor in uw restaurant? Wij adviseren u graag! In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd in het verkopen van verschillende soorten en maten antisliptegels. Venthome is voor u dé winkel voor al uw vragen over antisliptegels. Voor een tegelhandel Waalwijk bent u bij ons op het juiste adres. Bij Venthome kopen wij onze antisliptegels groot in. Hierdoor kunnen wij u een ruime voorraad aanbieden. Met het inkopen van onze antisliptegels houden wij rekening met de prijs en met de juiste kwaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u een kijkje op onze website en laat u inspireren door de vele mogelijkheden die wij u aanbieden.

Over Venthome

Op zoek naar een tegelhandel Waalwijk? Venthome is in de afgelopen jaren een begrip geworden in de regio en ver daarbuiten. U kunt ons vinden in het prachtige dorpje Dussen. Sinds een aantal jaren verzorgen wij graag voor u de inkoop van antisliptegels. Onze antisliptegels kunt u gebruiken in uw badkamer, toilet en in horecagelegenheden. Door de antislipwaarde zijn onze tegels voorzien van een veilige en goede antislip-profiel. Hierdoor zijn onze tegels uitermate geschikt voor sanitaire ruimtes. In onze showroom in Dussen bent u van harte welkom om onze antisliptegels te bekijken. Wij voorzien u tegelijkertijd graag van advies. Alle antisliptegels van Venthome zijn geschikt voor meerdere toepassingen.

Tegels bestellen bij tegelhandel Waalwijk

Wilt u uw gewenste tegels bij Venthome bestellen? In onze showroom in Dussen nodigen wij u graag uit! Vindt u het lastig om uw tegels te bestellen en wilt u graag eerst bekijken of de tegel wel bij uw interieur past? Het is mogelijk dat u eerst een proeftegel bij ons bestelt. U kunt dan thuis of op uw werk goed bekijken of uw gewenste tegel in uw interieur past. Wij bieden u een grote voorraad aan. Hierdoor zijn onze tegels direct en snel leverbaar. U vindt onze tegels nergens goedkoper! Wij zijn de goedkoopste tegelhandelaar uit de gemeente Altena.

Meer weten over onze antislip tegels?

Tegelhandel Waalwijk nodig? Heeft u interesse in onze antisliptegels en wilt u meer weten over ons grote aanbod aan vloer- en wandtegels? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze showroom. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Venthome levert aan consumenten en aan bedrijven.