Tegelhandel Waalwijk

tegelhandel waalwijkZoekt u een tegelhandel Waalwijk? Dan bent u bij Venthome op het juiste adres. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een groot bedrijf die vele klanten voorziet van de prachtigste vloer en wandtegels. Wij zijn dus de tegelhandel Waalwijk! Op onze website geven wij u een duidelijk overzicht van onze aangeboden producten. Zo heeft u een ruime keuze in verschillende vloer en wandtegels. Naast onze aangeboden vloer en wandtegels bieden wij u ook antisliptegels aan. Onze antisliptegels zijn voor vele particulieren en bedrijven te gebruiken. Bent u op zoek naar wand en vloertegels voor een mooi bedrag? U bent bij Venthome aan het juiste adres. 

Breed assortiment wand en vloertegels

Bent u op zoek naar vloertegels bij een tegelhandel Waalwijk? Of zoekt u wandtegels voor uw badkamer of keuken? Bij Venthome bieden wij u een breed assortiment aan in wand en vloertegels. U heeft een ruime keuze uit verschillende kleuren en structuren. In onze showroom laten wij u graag al onze aangeboden producten aan u zien. Wilt u alvast een kijkje nemen? Dit is mogelijk op onze website. Op onze website staat een mooi overzicht van onze aangeboden wand en vloertegels. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u eerst uw gewenste tegel wilt zien. Dit is mogelijk in onze tegelhandel Waalwijk showroom of u bestelt bij ons een proefsteen. Zo kunt u thuis of op uw werk bekijken of u de juiste tegel heeft uitgekozen. 

​Levering​ tegels bij tegelhandel Waalwijk

Venthome heeft een grote voorraad in tegels. Hierdoor is het bijna altijd mogelijk om de tegels direct bij onze klanten te leveren. Wij bieden u de mogelijkheid aan om gratis verzending te ontvangen bij het plaatsen van een grote oplage. Wij leveren de tegels dan gratis bij u thuis. Het is ook mogelijk dat u uw tegels bij ons ophaalt in de showroom. Indien wij de door u gewenste tegels op voorraad hebben is het mogelijk dat wij binnen 3 werkdagen uw gewenste tegels kunnen leveren.  Wij leveren onze vloer en wandtegels aan zowel consumenten als aan bedrijven. Wij bieden u een groots en divers aanbod aan van vloer- en wandtegels voor verschillende doeleinde. U heeft bij ons keuze genoeg. 

Venthome biedt u tegels aan die u nergens goedkoper zult vinden! Wij zijn de goedkoopste tegelhandel uit het Land van Heusden en Altena. U vindt ons in het mooie dorp Dussen. Wij zijn goed te bereiken vanaf de A27. Voor vragen kunt u ons altijd telefonisch benaderen. Ook via ons online contactformulier staan wij u zo spoedig mogelijk te woord.