Tegels Heusden

tegels heusdenBent u op zoek naar tegels Heusden? Bij Venthome bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar verschillende soorten vloer- en wandtegels! In de loop van de jaren hebben wij ons werkgebied uitgebreid en leveren wij ook wand- en vloertegels in Heusden en omstreken. Bij Venthome hebben wij voldoende keuze in verschillende tegels. Op onze website krijgt u een goed en duidelijk overzicht van onze aangeboden tegels Heusden. Wij bieden u een breed assortiment aan. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen.

Anti slip tegels Heusden

Venthome levert zijn vloer- en wandtegels door heel Nederland en België. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld antislip tegels Heusden? Bij Venthome helpen wij u graag! Onze antisliptegels zijn geschikt voor meerdere projecten. Zo zijn onze unieke antisliptegels uitermate geschikt voor badkamers en toiletten. Daarnaast leveren wij ook antisliptegels aan ziekenhuizen en aan horeca gelegenheden. Al onze antisliptegels zijn geschikt voor deze ruimtes. Met de antisliptegels van Venthome hoeft u niet meer bang te zijn dat u uitglijdt in uw badkamer of op de werkvloer. Onze tegels zijn ideaal voor mensen die slecht ter been zijn of voor ouderen. Daarnaast zorgen onze tegels ervoor dat u op de werkvloer in ziekenhuizen of in horeca gelegenheden geen gevaarlijke gladde vloeren hoeft te trotseren. 

Over tegelhandel Venthome

Bij Venthome vindt u uw tegels Heusden nergens goedkoper! Wij bieden u een grote voorraad aan in vloer- en wand tegels. Hierdoor zijn onze tegels direct en snel leverbaar. Venthome levert zijn tegels aan zowel consumenten als aan bedrijven. Hierdoor zijn wij voor iedereen toegankelijk. Naast onze vloertegels bieden wij ook wandtegels aan voor verschillende doeleindes. Venthome staat bekend als de goedkoopste tegelhandel uit het Land van Heusden en Altena. U kunt bij ons een gratis proeftegel bestellen zodat u thuis of op uw werk goed uw gewenste tegel kunt bekijken. 

Venthome is gevestigd in het mooie dorpje Dussen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u eerst uw gewenste tegels wilt bekijken voordat u uw tegels bij ons bestelt. U kunt al onze tegels bekijken in onze showroom in Dussen. Onze showroom kunt u op afspraak bezoeken. U kunt ons telefonisch bereiken voor een afspraak. Bent u geïnteresseerd in ons brede aanbod in antisliptegels? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in ons brede assortiment op onze website. Wij bieden u hier een duidelijk overzicht aan van onze aangeboden tegels. 
Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.