Tegels Waalwijk

tegels waalwijkBent u op zoek naar tegels Waalwijk? Bij Venthome in Dussen bent u aan het juiste adres. Sinds een aantal jaren zijn wij voor u hét bedrijf waar u terecht kunt voor het bestellen van verschillende soorten tegels. Voor het bestellen van uw gewenste tegels nodigen wij u graag uit eerst een kijkje te nemen op onze website. Op onze website bieden wij u een ruim aanbod aan in verschillende antisliptegels. Onze antisliptegels zijn erg geschikt voor horecagelegenheden, ziekenhuizen en sanitaire ruimtes. Bent u op zoek naar tegels Waalwijk voor uw restaurant, ziekenhuis of sanitair? Dan bent u bij Venthome aan het juiste adres! 

Tegels Waalwijk bestellen

Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Dussen. In onze showroom demonstreren wij u al onze antisliptegels die u kunt gebruiken voor meerdere toepassingen. Wij bieden u een breed aanbod aan in verschillende soorten en maten antisliptegels. Op onze website vindt u een overzicht van onze te bestellen tegels. Laat u inspireren door de vele kleuren en materialen. Een antisliptegel van Venthome kunt u ook gebruiken in uw woning. Zo heeft u minder kans op uitglijden en ongelukken. De antisliptegels van Venthome zijn qua uiterlijk bijna niet te onderscheiden van gladde vloertegels. Wij verkopen onze antisliptegels aan consumenten en aan bedrijven. 

Tegels Waalwijk: nergens goedkoper!

De tegels van Venthome vindt u nergens goedkoper! Bij het inkopen van onze tegels letten wij goed op de kwaliteit en de prijs. Hierdoor zijn wij in staat om ook voor u een mooie prijs te maken voor uw antisliptegels. Wij kopen onze tegels in tegen groothandelsprijzen via directe inkoop bij onze importeur. Vindt u het lastig om uw tegel bij ons te bestellen zonder dat u uw gewenste tegel in uw sanitair of werkplek heeft bekeken? U kunt bij ons een gratis proeftegel bestellen om te kijken of de tegel goed past bij uw interieur. Voor het vinden van een geschikte tegel bent u bij Venthome aan het juiste adres! 

Wilt u meer weten over tegels Waalwijk? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor antislip tegels Waalwijk? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website en in onze showroom. Ook kunt u ons telefonisch bereiken. Wij bieden u een ruime voorraad aan. Hierdoor zijn onze tegels direct en snel leverbaar. Wij zijn de goedkoopste tegelhandelaar uit het Land van Heusden en Altena. U vindt bij ons een groots aanbod aan vloertegels en wandtegels voor verschillende doeleinden!