Tegels Werkendam

tegels werkendamBent u op zoek naar tegels Werkendam? Zoekt u vloertegels met antislip voor uw badkamer of toilet? Of bent u op zoek naar mooie wandtegels voor uw keuken of restaurant? Bij Venthome helpen wij u graag verder! Wij bieden u een breed aanbod aan in prachtige vloer- en wand tegels Werkendam. Naast onze vloer- en wandtegels verkopen wij ook verschillende soorten antislip tegels. Op onze website vindt u een duidelijk overzicht van onze aangeboden producten. Wij verkopen verschillende tegels in verschillende soorten en maten. Heeft u vragen over onze aangeboden producten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. 

Gratis proeftegel ontvangen?

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u eerst graag uw gewenste vloer of wandtegel wilt zien voordat u uw tegels bestelt. In onze showroom in Dussen kunt u al onze wand en vloertegels bezichtigen. Indien gewenst kunt u een tegel mee naar uw huis of werkplek nemen zodat u goed kunt zien of uw gewenste tegel bij uw interieur past. Onze showroom is te bezichtigen op afspraak. Wij willen u vragen om telefonisch contact met ons op te nemen, zodat wij met u een afspraak in kunnen plannen. Wij zijn ook open in de avonduren en indien gewenst in de weekenden. 

Antislip tegels Werkendam

Naast onze aangeboden wand en vloertegels verkopen wij ook antislip tegels. Zoekt u antislip tegels Werkendam? Dan zit u bij Venthome goed! Wij bieden u tegels aan met een antislip waarde. Hierdoor zijn deze tegels uitermate geschikt voor ziekenhuizen, horeca of badkamers. Zo hoeft u niet meer bang te zijn dat u uitglijdt in uw badkamer of op de werkvloer. Bent u geïnteresseerd in onze antislip tegels? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag wat de grote voordelen zijn.

Grote voorraad!

Bij Venthome bieden wij u een grote voorraad aan. Hierdoor zijn al onze producten direct en snel leverbaar. Venthome levert haar tegels Werkendam aan zowel consumenten als aan bedrijven. Zo zijn wij voor iedereen toegankelijk en kunnen wij u voorzien van de mooiste tegels. Wij zijn de goedkoopste tegelhandel uit het Land van Heusden en Altena. U vindt nergens uw tegels goedkoper. Venthome biedt u een groots aanbod aan van vloertegels en wandtegels voor verschillende doeleinden! Wilt u meer informatie over onze aangeboden vloer- en wandtegels of wilt u graag een afspraak maken voor in onze showroom? Via ons online contactformulier kunt u uw vraag aan ons stellen. Daarnaast zijn wij ook telefonisch voor u bereikbaar.