Vloertegels Waalwijk

Vloertegels Waalwijk nodig?

vloertegels waalwijkBent u op zoek naar vloertegels Waalwijk? Zoekt u vloertegels voor uw badkamer of toilet? Bent u op zoek naar mooie wandtegels? Bij Venthome helpen wij u graag met het vinden van uw gewenste vloer en wandtegels. Venthome biedt u een groot aanbod in verschillende soorten en maten vloer- en wandtegels aan. Naast onze vloer- en wandtegels verkopen wij ook antisliptegels. Onze antisliptegels zijn voor verschillende doeleinden goed te gebruiken. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over. Op onze website vindt u een overzicht van onze aangeboden tegels. Neemt u een kijkje op onze website en bekijk de vele mogelijkheden. Voor vloertegels Waalwijk bent u bij Venthome op het juiste adres! 

Antislip vloertegels Waalwijk

Ook voor antislip vloertegels Waalwijk bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze website krijgt u van ons een mooi en duidelijk overzicht van onze aangeboden antislip vloertegels. Wij bieden u een breed assortiment aan van verschillende kleuren, soorten en maten. Onze antislip vloertegels zijn uitermate geschikt voor vloeren in ziekenhuizen, badkamers en voor in de horeca. Wij leveren zowel aan consumenten als aan bedrijven. Venthome biedt u een grote voorraad aan in verschillende soorten tegels. Hierdoor zijn al onze vloertegels Waalwijk direct en snel leverbaar. 

Tegels van Venthome

Venthome zit gevestigd in het prachtige dorpje Dussen in de gemeente Altena. Wij leveren al onze producten aan heel Nederland en België. In de loop van de jaren hebben wij ons werkgebied flink uitgebreid. Wij bieden u prachtige tegels aan voor een mooie prijs. U vindt onze tegels nergens goedkoper. Indien gewenst kunt u een gratis proeftegel bestellen zodat u kunt kijken wat u ervan vindt. Daarnaast kunt u uw gewenste tegel thuis laten bezorgen zodat u uw tegel in uw interieur kunt plaatsen. Zo kunt u goed zien of u de juiste keuze heeft gemaakt.

Venthome staat erom bekend dat zij de goedkoopste tegelhandel is uit het Land van Heusden en Altena. In onze showroom vindt u onze aangeboden vloer en wandtegels. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen. Onze showroom is alleen open op afspraak. Wij willen u graag vragen om telefonisch contact met ons op te nemen als u een kijkje wilt komen nemen in onze showroom in Dussen. Indien gewenst kunt u ook ‘s avonds en in het weekend bij ons een afspraak inplannen. Venthome biedt u een groots aanbod aan in diverse vloertegels en wandtegels. Onze medewerkers staan u graag te woord.