over ons

Door onze scherpe prijsafspraken zijn wij in staat om tegen zeer gunstige prijzen ons assortiment antisliptegels aan te bieden. Onze jarenlange ervaring in het leveren van antisliptegels maakt ons een betrouwbaar adres voor de levering van deze tegels. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken bij de aanschaf van antisliptegels. Mocht u vragen hebben, stel ze dan gerust. Wij staan u graag te woord!

antisliptegels voorkomen uitglijden

Een antisliptegel is de perfecte oplossing voor het voorkomen van een natte en gevaarlijke tegelvloer. Een antisliptegel heeft een stroef oppervlakte waardoor uitglijden en eventueel letsel worden voorkomen.

De meest voorkomende ruimtes waar antisliptegels worden aangebracht zijn badkamers en keukens. Antisliptegels kunnen uiteraard ook in andere ruimtes aangebracht worden waar en risico is op een natte tegelvloer.

Antisliptegels zijn net zoals alle andere vloertegels beschikbaar in allerlei kleuren en formaten. Hierdoor is er voor iedere smaak en toepassing wel een antisliptegel beschikbaar. 

Bestellingen worden binnen enkele dagen bij u thuis afgeleverd. Uiteraard stemmen wij van te voren met u af op welke datum wij de tegels komen leveren. 

Mocht u vragen hebben over antisliptegels of over onze werkwijze? Neem dan, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij staan u graag te woord! Klik op onderstaande knop voor onze contactgegevens.

bestellen via onze webshop

In onze website vindt u niet alleen antisliptegels maar ook de juiste artikelen als u zelf een tegelvloer wilt gaan leggen. Wij bieden bijvoorbeeld ook tegellijm en voegsel aan in onze webshop.

Groot assortiment
Wij hebben een bijzonder groot assortiment van antisliptegels dat gefilterd kan worden op look, kleur en afmetingen. Op deze manier vindt u snel de antisliptegel waar u naar op zoek bent.

Bestellen is snel en eenvoudig
Bij iedere tegel staan de verschillende belangrijke eigenschappen vermeld. De besteleenheid is telkens een doos en bij iedere tegel staat vermeld hoeveel tegels er in een doos zitten.

Complete aflevering
Uw bestelling wordt compleet afgeleverd. Als u bijvoorbeeld lijm of voegsel bij de tegel heeft besteld, wordt dit direct meegeleverd. Zo kunt u direct aan de slag met uw nieuwe tegelvloer.