terugbetaal- en retourneringsbeleid

Levertijd & verzendkosten
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. In overleg met u wordt een dag gepland om de bestelling bij u te bezorgen. Doorgaans is dit binnen enkele dagen.

Terugbetalen- en retourbeleid
Ons restitutie- en retourbeleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we geen terugbetaling of omruiling aanbieden.Om in aanmerking te komen voor retournering, moet alle artikelen ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als uw retour is goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Late of ontbrekende terugbetalingen
Als u nog geen restitutie heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw. Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt bijgeschreven. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. Als u dit allemaal hebt gedaan en uw terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via info@antisliptegels.com.

Vervanging van aritkelen
We vervangen artikelen alleen als deze defect of beschadigd zijn. Als u het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op info@antisliptegels.com en stuur alle artikelen naar:

Antisliptegel.com: Bisschop Aelenstraat 1 5014 PM Tilburg

Verzending
Om uw product te retourneren, moet u uw product opsturen naar:

Antisliptegel.com: Bisschop Aelenstraat 1 5014PM Tilburg

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd.

Hulp nodig?
Neem contact met ons op via info@antisliptegels.com voor vragen over terugbetalingen en retouren.